Tuesday, January 13, 2009

SESIAPA YANG LAHIR 1973 - 1984 MESTI INGAT INI

Gambar-gambar yang akan mengingatkan anda zaman kanak-kanak dulu.

MASIH INGAT LAGI ??? INGAT KAN KAN KAN

Cerita kartun.
Ada juga cerita kartun ni yang masih ditayangkan di TV sekarang tetapi tak beberapa popular macam zaman dulu.

Thunder-cat




Ninja Turtle



Transformer


Gaban



Popeye




Doraemon


Mainan


























Games masa dulu, ingat lagi aku kongsi duit raya dengan abang aku nak beli game macam ni..



Video games Mario huhu korang mesti ingat..sekarang PSP daa



Makanan ringan , ada yang masih bertahan sampai sekarang. Ingat lagi suara Matt Sentol...tora datang lagi...dulu tak silap aku RM0.60 sekotak







Peralatan sekolah...

Water colour Panda dulu paling top..



Pencil box aku masa sekolah rendah dulu camgini tapi sekarang dah mahal, nak dekat RM20 satu..



P/S : Fulamakk!! nostalgic btul..

0 comments:

RAMALAN CUACA

RENUNGAN HARI INI

website hit counters
Get a free hit counter here.

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP