Thursday, January 8, 2009

PANAS : ZHANG ZIYI 95% BOGEL ??


Anda kenal kan Zhang Ziyi? Pelakon popular dari tanah besar China. Gambar beliau di tangkap bersama teman lelakinya Aviv Nevo, seorang warga Israel di sebuah pantai yang tidak dinyatakan. Yang hangatnya, si boyfriend Zhang Ziyi ni disnap sedang mencium dan memegang punggung Zhang Ziyi. Wow, sedap ke? Pepepun saya sertakan ulasan dari sumber gambar ini. Berdasarkan ulasannya, ada 81 keping gambar telah disnap namun apabila saya lihat, 81 gambar itu dihasilkan dengan tangkapan cepat kamera (quick snapping). So saya amik yang penting-penting je. Hehe. Berikut adalah ulasan sumber gambar ini:

"I can’t believe that Zhang ZiYi is quite skinny, and has a pair of small breasts. Here the hot story, Zhang Zi Yi was caught red handed by an unknown paparazzi, in which she was naked at the beach, with her multi-billionaire Israel boyfriend, Aviv Nevo. Funny thing happen, Aviv Nevo has his face buried in her ass! Oh, does it smell good baby?"

"There were 81 photos (what?) being snapped while Zhang Zi Yi was relaxing herself, and I saw Aviv Nevo loves to put his hand on her ass. I think he loves doing the doggy-style on a small Zhan Zi Yi’s ass. Ha ha"

"By the way, take a good look on the pictures, last year we have our heroes, Edison Chen. Now, the heroin wanna get into the bandwagon too, Zhang Zi Yi on show! (Warning : This entry contain explicit materials)".






Tak sangka Zhang Ziyi pilih lelaki yang negaranya tak diiktiraf Malaysia ni sebagai boyfriend dia. Mungkin sebab lelaki ni puji punggung dia wangi tak. Hehehe

P/S : Aisey..byk plak gosip artis ..mcm web tabloid plak blog aku ne..ne aku dapat dari sebuah blog kwn..zhang zi yi...zhang zi yi..aiseymennn...kentut pun kena cium...kah kah kah!

0 comments:

RAMALAN CUACA

RENUNGAN HARI INI

website hit counters
Get a free hit counter here.

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP