Wednesday, January 28, 2009

GOSIP GAMBAR BEEGO DGN PEREMPUAN DI TANDAS TERJAWAP


Wah isu hangat yang meyelubungi Beego satu ketika dahulu telah pun terjawab. Beego yang popular dalam siri drama komedi puteri baru-baru ini mengemparkan tanah air, mengenai isu hangatnya bergambar dengan seorang awek di dalam tandas. Isu ini kecoh di dalam satu laman web berbentuk forum sosial dan akhirnya gambar tersebut telah sendiri terjawab oleh Beego dalam sidang akhbar baru-baru ini.

Petikan akhbar yang dimaksudkan :
KUALA LUMPUR: Gambar itu diambil sebagai koleksi simpanan satu eksperimen fotografi di sebuah studio milik seorang rakan dan ia adalah milik peribadi, kata pelakon Beego atau Mohd Aszerul Nizam Abdullah, 28, berhubung gambarnya berpelukan dengan seorang gadis di dalam lokasi persis tandas mula tersebar meluas di Internet hingga menimbulkan tanda tanya di kalangan peminat.

Dia yang terkejut dengan penyebaran gambar itu berkata, ketika diambil, terdapat beberapa orang lagi yang menjaga pencahayaan di kiri dan kanan tempat itu.

Memang ia diambil dalam tandas di studio di Kuala Lumpur baru-baru ini tetapi sebagai koleksi saja dan saya tidak tahu bagaimana boleh tersebar, katanya.

Menurutnya, wanita bersama dengannya itu adalah seorang model dan mereka bekerjasama menghasilkan gambar berkenaan secara profesional.

P/S : wahh..simpanan gambar peribadi pun mo mcm ne ka? kah kah kah...mona semakin advance ( sepa ingat drama pendek iklan dadah dulu2? )...mona semakin advance...kah kah kah..

0 comments:

website hit counters
Get a free hit counter here.

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP