Sunday, February 8, 2009

PERKAHWINAN AZIZ M. OSMAN TIDAK SAH



KUALA TERENGGANU, 8 Feb (Bernama) -- Mahkamah Tinggi Syariah Kuala Terengganu di sini hari ini memutuskan perkahwinan antara pelakon dan pengarah terkenal Aziz M Osman atau nama sebenarnya Aziz Othman dengan seorang ustazah Nor Radhiah Ramli, sebagai tidak sah menurut hukum syarak.

Hakim Mahkamah Tinggi yang juga Ketua Hakim Syarie Datuk Ismail Yahya berkata mahkamah membuat ketetapan itu setelah mendapati semasa Nor Radhiah, 23, yang juga pemohon dalam kes ini bernikah dengan Aziz pada 16 Ogos tahun lepas, beliau masih belum tamat tempoh edahnya dengan bekas suami pertama.

P/S : kah kah kah..ni lagik satu kes..mcm mana ustazah tak taw pasal edah2 ne..kah kah kah...actually, aku pun dah lupa...kah kah kah..sebab time pendidikan islam kat skolah..mmg suka tido je dlm kelas..ustazah kami baik sgt..kami tido pun dia x kesah..paling2 pun dia tarik telinga je..tapi bagik kami yg selalu training berenang guna telinga ne manala rasa sakit...kah kah kah...

0 comments:

RAMALAN CUACA

RENUNGAN HARI INI

website hit counters
Get a free hit counter here.

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP