Monday, December 29, 2008

WANITA KAWIN MUDA


Cinta tanpa sempadan, umur itu cuma angka. Betulkah ungkapan itu? Sejak kebelakangan ini banyak juga kita dengar cerita wanita berumur yang mengahwini lelaki yang jauh lebih muda. Apakah rahsia mereka sehingga lelaki ini tertawan? Apakah ilmu yang dipakai? Mandrem? Ada yang mengatakan wanita sebegini amat berpengalaman dalam mengendalikan lelaki ini yang selalunya agak manja. Istilah “toy boy” selalu dikaitkan dengan lelaki yang muda ini. Adakah perkahwinan mereka ini benar-benar berdasarkan cinta ataupun ada udang di sebalik batu? Mari kita singkap kisah pasangan pilihan kerenah dunia.

Kes pertama adalah pasangan Wook Kundur (umur 106 tahun) dan pasangannya Mohd Nor (37 tahun) seperti gambar di atas. Beza umur mereka adalah 69 tahun. Wook Kundur mencadangkan Mohd Nor supaya mengahwininya yang pada ketika itu menumpang di rumahnya bagi mengelakkan fitnah orang kampung. Dengar cerita, Wook melayan tempat tidur suami dengan sebaiknya dan juga benarkan Mohd Nor untuk berkahwin wanita yang lebih muda. Ish..ish..ish..Romantiknya.

Ini kes pertama. Ada 3 kes lagi. Nak tau? Macam biasalah, klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk mengetahuinya.

Kes kedua jatuh kepada, RITA RUDAINI DAN AIDIL ZAFUAN


Beza Usia: 11 tahun

Taktik Memikat: Bentuk badan yang seksi dan mantap. Rita juga bersuara manja.


Kes ketiga: DEJA MOSS DAN AZFENDY


Beza Usia: 6 tahun

Taktik Memikat: Kawan lama dan cinta yang sudah lama terpendam sejak kecil


Kes Keempat: ROSNAH MAT ARIS DAN TAJUL EFFENDI (BLUE)


Beza Usia: 26 tahun

Taktik Memikat: Rambut blonde Rosnah? Kah kah kah..

0 comments:

website hit counters
Get a free hit counter here.

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP