Thursday, March 26, 2009

JOHAN RAJA LAWAK BERPELUK

(Dari majalah HIP)
Hip: Sejak kamu bercinta, macam-macam cerita tersebar. Terbaru, Johan dan Ozlyn dikatakan tak tahu malu apabila beraksi kurang sopan di khalayak ramai. Boleh ulas sikit?

Johan: Kami tahu dan kami baca sendiri cerita itu di akhbar. Saya ingin membuat pembetulan di sini bahawa kami sebenarnya bukan bercium atau berpeluk. Apa yang kami buat sebenarnya adalah berbisik. Mungkin perbuatan itu menyebabkan ramai yang menyangka yang kami sebenarnya bercium. Kami berbisik pun ada sebab iaitu pada
masa kejadian itu, saya terdengar ada orang yang bercerita hal yang kurang baik mengenai diri kami. Terlanjur individu itu sudah mengata kami, jadi saya sengaja mendekatkan diri di wajah Ozlyn sambil menjerit perkataan I Love You di khalayak ramai. Kira kami berlakon, buat begitu sebab nak bagi individu itu lagi panas dengan kami.

ozlyn-johan-berpeluk

ozlyn-johan-berpeluk-dakap

P/S : Aiseyy..besa la peluk2..aku ada simpan byk gambar peluk2 dlm blog ne..kah kah kah...tapi nak join kecoh jugak..peluk peluk...peluk..bantak peluk per..

0 comments:

RAMALAN CUACA

RENUNGAN HARI INI

website hit counters
Get a free hit counter here.

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP