Monday, March 23, 2009

GAMBAR BERKEMBAN ZAKIAH ANAS

Gambar selebriti pengacara TV3 popular , Zakiah Anas berkemban dengan tuala menjadi isu hangat terkini dan sedang berlegar di alam cyber . Gambar Zakiah Anas berkemban seperti gambar di bawah tidak pasti samada gambar betul, sumper impose atau orang lain yang wajah seiras dengannya

Kalau betul ini gambar Zakiah Anas, pengacara 999 yang sekarang bergelar janda, siapa pula yang tukang ambil gambarnya? Takkan lah Zakiah Anas sanggup berpossing berkemban begitu daring sekali walau pun dalam bilik.

Nak berkemban, berkembanlah tapi jangan ambil gambar.

Tapi kalau dilihat dalam rancangan 999, Zakiah Anas memang sering terampil dengan seluar jeans yang ketat pada setiap minggu.

Walau Zakiah Anas sanggup bergambar berkemban atau gambar sumper impose kesian juga kat Kak Kiah ni menjadi mangsa. Kalau betul gambar Zakiah Anas berkemban dengan tuala ni adalah memang Zakiah Anas yang betul , siapa yang menyebarkan gambar ni yang patut dipersalahkan.

Ya lah orang dah popular kalau bergambar berkemban dengan tuala macam ni memanglah jadi isu hangat tetapi kalau mak cik-mak cik di kampung yang berkemban sambil menyidai pakaian takde siapa pun yang ambil kisah huhu..

Gambar Zakiah Anas berkemban dengan tuala:


P/S : Aku x ingat la muka zakiah anas ne..aku copy dari blog org je pic ne...aku pun tak taw ne gambar super impose ke apa..tapi, tak bley nak kata apa..mana la taw..dia kemban2 tuala ne baru lepas berak d tandas..pas tu posing2 kejap..kah kah kah..

1 comments:

izwanalvia June 14, 2010 at 10:19 PM  

gilee..patotla kurang nampak dia kat tv...

RAMALAN CUACA

RENUNGAN HARI INI

website hit counters
Get a free hit counter here.

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP