Sunday, April 12, 2009

UFO DI JOHOR BAHRU

Objek pelik di JB


DUA cahaya misteri (dalam bulatan) yang dirakam oleh Zamri di Larkin, Johor Bahru malam kelmarin.


JOHOR BAHRU - Objek terbang tidak dikenali (UFO) muncul di Johor Bahru?

Seorang pereka grafik, Mohd. Zamri Zain, 30, mendakwa melihat objek bercahaya seakan-akan UFO berlegar-legar di ruang udara di Taman Dato' Onn, Larkin di sini bermula pukul 10 malam kelmarin.

Menurut Zamri, objek tersebut dikatakan boleh dilihat di ruang udara beberapa jam sebelum ia hilang diliputi awan.

Katanya, objek bercahaya tersebut sebelum ini didakwa pernah muncul beberapa kali sejak awal bulan Mac lalu dan ia disedari oleh abangnya, Zaid Zain, 43.

"Selama ini saya hanya mendengar cerita daripada abang saya, tetapi bila saya lihat sendiri malam tadi (semalam) saya terpegun.

"Terdapat dua objek bercahaya dan salah satunya bergerak-gerak ke kanan dan ke kiri," katanya yang datang ke pejabat Kosmo! di sini semalam.

Zamri memberitahu, beliau telah merakam beberapa 'aksi' pergerakan objek bercahaya tersebut melalui kamera digital miliknya.

"Saya yakin objek bercahaya itu bukan disebabkan oleh laser lampu atau pantulan cahaya dari kapal terbang mahupun pesawat.

"Ini kerana jika objek bercahaya itu adalah cahaya laser lampu ia tidak mungkin boleh dilihat ketika awan meliputi langit," katanya.


P/S : Ya ka UFO?? manataw org main bunga api terbang..letup2 kat atas..kah kah kah...mnataw kapal terbang punya lampu..mnataw bintang cahaya samar2..mnataw camera kotor, habuk melekat kat kanta..mnataw?? aku pun x taw...kah kah kah..

0 comments:

There was an error in this gadget

RENUNGAN HARI INI

There was an error in this gadget
website hit counters
Get a free hit counter here.

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP